Inschrijven

De inschrijving voor de eerste Rotary Santa Run IJsselstein is geopend! Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmannenpak waarin je op zondag 15 december met al je ‘collega’s’ een gezellige wandeling (2,5 km) maakt door de prachtige binnenstad van IJsselstein. Door mee te lopen steun je Stichting Hartekind, het goede doel van de Rotary Santa Run IJsselstein 2019.

Na afloop van de Rotary Santa Run ontvang je een medaille en natuurlijk zal de warme chocolademelk niet ontbreken.

Je pak(ken) haal je van tevoren op bij de locatie van jouw keuze. Vanaf 2 december liggen de pakken daar voor je klaar. Bij de inschrijving kies je de gewenste afhaallocatie.

Online inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 14 december. Na je inschrijving en betaling via iDeal, ontvang je een bevestiging per mail die bestaat uit een ticket, een brief met extra informatie en een factuur (voor je eigen administratie).

Het ticket is je afhaalbewijs. Tegen inlevering van een geprint ticket ontvang je een pak. De afhaallocaties kunnen je ticket(s) niet scannen! Afhalen kan alleen op de locatie die op je ticket vermeld staat.

De afhaallocaties zijn:

Van Oord Makelaardij
Benschopperstraat 35
3401 DG IJsselstein

Plus Van Velzen
President Kennedylaan 2A
3411 BR Lopik

Apotheek Oudewater
Oude Singel 11-21
3421 ED Oudewater

N.B. Door je deelname aan de Rotary Santa Run geef je toestemming voor publicatie van eventuele beelden van jou of je kinderen via media en via onze eigen (social media) kanalen. We plaatsen natuurlijk alleen maar leuke foto’s 🙂

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.